2016-03-29

För utställande företag

Som utställande företag får ni tid att presentera ert företag och berätta om vilka kompetenser ni söker vid förmiddagens presentationer. Utställande företag får även en egen utställarplats för bokning av och genomförande av enskilda intervjuer med tillgång till el och wifi. Under eftermiddagen får ni även möjlighet att träffa utvalda IT-studenter i personliga 15-minutersmöten.

Kostnad för deltagande med utställarplats, för- och eftermiddagsfika samt en kall lunchtallrik är 1 000 kronor exklusive moms för upp till två personer per företag. Vid anmälan av fler personer tillkommer 200 kronor exklusive moms per extra person.

OBS, flera av IT-studenterna på Linnéuniversitetets internationella program har utländsk bakgrund. Det kan därför vara klokt att ha med presentationsmaterial på engelska om företaget.

 

Anmäl deltagande senast den 18 april 2016, men vänta inte för länge. Antalet platser är begränsade.

För studenter

Som deltagare får du möjlighet att ta del av de medverkande företagens presentationer för att se vilka företag som intresserar dig mest. Under lunchen är det du som väljer vilka företag du vill träffa personligen för att presentera dig själv och höra mer om vad de kan erbjuda dig i form av exjobb eller anställningar.

Stora IT-kompetensdagen är kostnadsfri för studerande vid Linnéuniversitetet, regionens yrkeshögskolor och arbetssökande med relevant IT-kompetens.

I programmet innefattar tiden mellan 12:00 och 13:00 bokning av möten. Under eftermiddagen får du möjlighet att träffa dina utvalda IT-företag i personliga 15-minutersmöten, och de är naturligtvis även intresserade av att träffa dig. Så kom ihåg att ta med ett uppdaterat CV.

 

Anmäl deltagande senast den 18 april 2016. Antalet platser är begränsat så det är först till kvarn som gäller.

Kanske är det du som går därifrån med ett nytt drömjobb?


 

Inbjudan företag

Klicka på inbjudan för att hämta som pdf:

Klicka på inbjudan för att hämta som pdf.

Inbjudan studenter

Klicka på inbjudan för att hämta som pdf:

Klicka på inbjudan för att hämta som pdf.