2016-12-16

Findskills – IEC:s specialiserade söktjänst för dig som söker nya leverantörer, nya affärspartners, nya uppdrag eller nya medarbetare med IT-kompetens, öppnar nu för alla medlemmar.

Findskills är öppen för alla som vill ta del av innehållet, söka efter kompetens, lediga jobb, praktikplatser och exjobb bland IEC:s medlemsföretags färdigheter och kompetenser.

Medlemsföretagens innehåll

På Findskills är det du som medlemsföretag som presenterar ditt företags färdigheter och kompetenser så att köpare av IT-tjänster kan hitta den bästa leverantören eller partnern. Findskills kan även hjälpa er hitta ny personal.

Filtrerbara jobb och exjobb

Som besökare går det att filtrera fram jobb och praktikplatser baserat på en mängd olika villkor som storlek, ort, verksamhetsområden med mera. Så passa på att erbjuda ditt företags tjänster och lediga jobb.

Till tjänsten Findskills

Fotnot: Findskills är framtaget av Standout AB på uppdrag av IEC och syftar till att erbjuda alla medlemsföretag en effektiv och attraktiv plattform för utbyte av IT-kompetens oavsett om det gäller uppdrag eller lediga tjänster.