2017-08-17

Vill du göra affärer med världens största upphandlare? Då kan Sydsvenska Handelskammaren och National Strategies seminarium om hur man säljer varor och tjänster till den offentliga sektorn i USA vara något för dig och ditt företag.

Amerikanska myndigheter upphandlar för 1 500 miljarder dollar årligen och av dessa står enbart IT-teknik och IT-tjänster för 182 miljarder dollar. I dessa sammanhang är svenska företag väl ansedda som trogna, pålitliga med mycket att erbjuda.

Du är därför inbjuden till ett speciellt seminarium som handlar om hur man lyckas komma in på och sälja sina varor och tjänster till den amerikanska offentliga sektorn som även är världens största inköpare.

Talare på seminariet är Al Gordon och Gunilla Girardo från National Strategies som är en konsultfirma i Washington DC som jobbar med att hjälpa företag in på den amerikanska marknaden för offentliga upphandlingar.

Möjlighet till individuella tips och råd

Gunilla Girardo är Senior Advisor – Scandinavia, på National Strategies och talar även svenska.

Gunilla Girardo är Senior Advisor – Scandinavia, på National Strategies och talar även svenska.

För dig som önskar fler detaljer och en konfidentiell diskussion om just ditt företags möjligheter finns även möjlighet till individuella samtal med Gunilla Girardo som även talar svenska.

När: 14 september 2017, 10:00 – 12:00

Var: Handelskammaren, Norra Järnvägsgatan 8, Växjö

Anmälan: anmäl dig senast 7 september

Anmälan är bindande, men platsen kan överlåtas. Vid utebliven närvaro utan avanmälan debiteras 300 kr.

Mer info från Handelskammaren: 

Hur kan ditt företag sälja till den största offentliga upphandlaren i världen: USA