2017-10-05

Blöder din organisation också tid? Fler än hälften av alla projekt försenas och inom offentlig verksamhet är köer och förseningar mer regel än undantag. Varför, och hur gör man för att styra tiden?

På forskarlunchen förklarar Fabian von Schéele hur man kan skrota Tidsstudiemannen och lära sig morgondagens verksamhetsstyrning av tidsläckage.

På forskarlunchen förklarar Fabian von Schéele hur man kan skrota Tidsstudiemannen och lära sig morgondagens verksamhetsstyrning av tidsläckage. Foto: Linnéuniversitetet

Det är frågor som Fabian von Schéele tar upp tillsammans med de senaste forskningsrönen om hur företag kan förbättra leveransprecision, produktivitet och vinst i sin lunchföreläsning på temat ”Blöder din organisation också tid?”.

Fabian von Schéele är specialist på tid och att hans specialitet är mekanismerna mellan tid, vinst och effektivitet. Han har även fått pris för sin bok om tid i tjänsteekonomin och undervisar på Linnéuniversitetet, Örebro Universitet och Stockholms Universitet.

När: fredag 17 november 12:00 – 13:30

Var: Lokal Ericsson, Hus Echo i Videum Science Park, Framtidsvägen 18, Växjö

Anmälan: på Biljettkiosken.se

Det är kostnadsfritt att delta på forskarlunchen och Videum bjuder även på en lättare lunch.